Känslan av konstgjord mink

Julstjärnornas diva döljer sin skönhet med ståtlig vinterpäls, ett mycket speciellt uttryck från en mycket speciell julstjärna. De skimrande högbladen på den frodiga julstjärnan har en fin röd-vit design. Julstjärnans blad har en filigrisk form och kryper nära den omslutande, överdådiga vasen av päls. Ytterligare dekor är julgranskulor i matt röd- och rostfärgade toner.
Du kan snabbt själv skapa detta, långt ifrån vardagliga, plagg till vinterns stjärndiva.

En remsa av dubbelhäftande tejp fästs lodrätt på en enkel glasvas, ca 30 cm hög och med en diameter på ca 20 cm.
En bit konstgjord päls sveps hårt om krukan. Pälsen trycks fast runt krukan och den bit av pälsen som eventuellt sticker ut, viks lätt över vasens kant på insidan.
Beigefärgade sidenband i två olika bredder viras hårt runt pälsvasen. Banden fästs ihop med hjälp av en häftapparat.
Rosetten knyts på förhand och fästs runt det nedre bandet. Knuten vänds inåt på ett sådant sätt att den inte blir synlig för ögat.
En hopknycklad bit papper hjälper till att justera höjden av julstjärnan i vasen.

För att motverka eventuellt vattenläckage sätts en plastpåse runt julstjärnans innerkruka, innan den placeras i pälsvasen. Kvistarna på julstjärnan förs försiktigt ihop vilket gör att plantan ser tjockare och frodigare ut.

Senaste modet för julstjärnan!

Den konventionella blomsterkrukan har gjort sitt. Nu är det originella vaser och krukor som gäller. De cremefärgade minijulstjärnorna bär finstickade plagg med plyschkrage och smycken av glaspärlor. En självsäker klädsel för den trendiga bordsstjärnan, överraskande annorlunda och väldigt kreativt!
Den fina stickade kombinationen kan lätt kopieras med hjälp av ett fåtal accessoarer. En bit konstgjord päls sys fast på ett lämpligt stickat plagg, t.ex. ett armband/svettband. Det färdiga plagget träs sedan över ett högt och smalt drinkglas.

En passande bit fuktig stickmassa sätts ner i det dekorerade glaset.

Stjälkändarna från en cremefärgad julstjärna hålls ett kort ögonblick över en ljuslåga, direkt efter att de har blivit avklippta. Detta gör att växtsaften blir tjockare och inte rinner ut ur stjälken, vilket förlänger hållbarheten.

De preparerade stjälkarna sticks sedan ner i stickmassan i glaset. Genom att gruppera ett flertal julstjärnor som är dekorerade på samma sätt kan man skapa en speciell effekt

Finns nu i ett gadencenter nära dig -   <a href='/pages/pages.asp?Pagenr=30'>Läs mer om inköpsställen!</a>