Den här vintern är glamorös!

Det blir ett skimmer av levande ljus och glittrande dekorationer. Vintern kan stråla, glänsa, glimma och gnistra igen. Den grå vardagen sätts åt sidan och det glamorösa i livet ökar i värde. Växten som passar bäst vid den här tiden är ingen mindre än: Julstjärnan!

Men nästan ingen vet att julstjärnan är en genuin Hollywoodstjärna. Den populära vinterblomman har sitt ursprung på kända Hollywood Boulevard i Los Angeles, Kalifornien. Som en riktig stjärna, kan den se tillbaka på en händelserik, internationell biografi.  

I många år har den toppat hitlistan över krukväxter köpta under vinterhalvåret. Bland européer har den för länge sedan nått den magiska milstenen med 100 miljoner sålde stjärnor varje år och trenden bara ökar. Vad gör en stjärna till en stjärna? Jo, den är omåttligt populär, har en stor internationell beundrarskara, har sin plats överst på tio-i-topp och därmed en helt lysande historia!

Oavsett om julstjärnan är stolt röd eller nobelt cremevit, i lagom storlek för bordsdekoration, en frodig solitär eller magnifikt uppstammad så är den i många av världens länder sedd som en blommande ambassadör för en mycket speciell och festlig stämning. Julstjärnan är otvetydig och glamorös, dekorativ i underbara nyanser och om vintern en riktig höjdpunkt!

Julstjärnan är en riktig klassiker och med sin popularitet är den inte begränsad av nationella gränser. Den har överlevt de mest mångfaldiga modetrender och stilar och är lika modern och allsidig då som nu. Julstjärnans förmåga att förändras sträcker sig från ren och nobel skönhet, med ett klassiskt format till en glittrande och dekorativ diva med stor närvaro.

Finns nu i ett gadencenter nära dig -   <a href='/pages/pages.asp?Pagenr=30'>Läs mer om inköpsställen!</a>